Ben jij klaar voor de volgende stap?

Wanneer jij echt een volgende stap wilt zetten richting jouw Persoonlijke Kracht (PK) en jouw (hoog)gevoeligheid wilt inzetten als Unieke Super Power (USP), dan ga ik je coachen.

 

Mijn manier van coaching is vanuit zuivere intuïtie en volledig afgestemd op jou. Middels diverse tools en technieken en soms met inzet van pony’s pakken we samen jouw vraag / thema beet. Je gaat je sterker voelen, kunt makkelijker bij jezelf blijven, ervaart meer je eigen plek en wordt je bewust van jouw behoeften en brengt jouw talenten in beeld.

 

Als persoonlijke mentor motiveer ik jou spelenderwijs en zal ik je subtiel confronteren. Ik richt me op hooggevoeligheid kinderen en volwassenen die goed zijn in het pleasen van de ander, perfectionistisch zijn of maar door blijven gaan en daarmee voorbij aan de eigen grenzen.  Bij mij ga je leren jezelf liefdevol te  (her)ontdekking of die langgekoesterde verandering eindelijk realiseren!

 

 

Wil je weten of ik de juiste coach ben die jou of jouw kind kan ondersteunen om HSP als USP leert in te zetten, neem dan de eerste stap en maak een afspraak voor een gratis inzichtsessie (30 minuten). Of er een klik is voel je meestal al bij het eerste oogcontact. Maar voel je ook genoeg verbinding? Immers alleen dan lukt het om voldoende veiligheid te ervaren om met mij naar jouw kwetsbaarheden te kijken, deze te voelen en te transformeren. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Heb de moed om jouw hart & intuïtie te volgen,
zij weten op de een of andere manier al wat je echt wilt worden

‘Steve Jobs’

Investering in jezelf

Ik ben dol op praktische en eenvoudige oplossingen. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Dat is ook precies wat je van mij als coach mag verwachten. Soms licht schurend maar altijd liefdevol en met respect. Een persoonlijk PK traject, met een kop en vooral staart zodat je na het traject zelf verder kunt. Oprechte interesse in jou, van mens tot mens. Eindeloze nieuwsgierigheid naar jouw drive in dit leven. Waarom doe jij de dingen die je doet en vooral wanneer je er niet (meer) gelukkig van wordt.

 

Ik laat je jezelf (her)ontdekken, antwoorden vinden en motiveer je om te gaan voor wat echt belangrijk is voor jou. Dit doe ik met mijn co-coaches, de pony’s Sophie en Wilma, op een intuïtieve, positieve en doelgerichte manier. Voornamelijk door buiten, in de boomgaard,  in beweging te komen, te ervaren en te doorvoelen. Door door te vragen en soms juist samen stil te zijn.

Persoonlijke Kracht (PK) traject
voor volwassenen

600,-
  • 7 sessies van 1,5 uur binnen 4 maanden
  • Traject op maat voor jou
  • Inzet van diverse coachtechnieken
  • Inclusief sessie met vriend, broer of zus

Persoonlijke Kracht (PK) traject
voor kids

275,-
  • 5 sessie van 1 uur binnen 4 maanden
  • Traject op maat voor jouw kind
  • Inclusief 1 sessie met vriend, broer of zus
  • Inclusief afsluitende sessie met ouder

In een wereld die soms te snel gaat,
gun ik jou dat jij maximaal kunt genieten van jouw leven
op de manier die 100% bij jou past.

‘Moon’